Log Masuk

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polisi Laman Web

Terima kasih kerana melayari laman Pusat Pengajian Sains Perubatan.
Laman ini dilindungi oleh dasar-dasar yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang diberi atau diguna oleh pengunjung.
 
Jika anda ingin mendaftar dan menjalankan urusan, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan pengunjung lain untuk membantu dalam penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan cekap. Sebagai contoh, dalam menyelesaikan aduan yang yang mungkin memerlukan maklum balas daripada pihak-pihak lain .
 
Perlindungan Data
Teknologi kontemporari termasuk enkripsi data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.
 
Keselamatan Storan
Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan disulitkan dan disimpan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai .
 
Susunan Maklumat
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web USM kecuali maklumat yang diberikan oleh anda melalui e -mel atau pendaftaran.
 
Maklum balas
Kami amat mengalu-alukan maklum balas / pertanyaan anda. Jika maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di laman web ini, keperluan anda akan dimajukan kepada pihak yang berkaitan.
 
Apa yang akan berlaku jika saya membuat pautan ke laman web yang lain ?
Laman-laman web USM dikaitkan dengan laman web lain. Polisi ini hanya terpakai untuk laman web USM. Perlu diingatkan bahawa laman web yang dikaitkan dengan laman web USM ini mungkin mempunyai satu set dasar dan pelawat yang berbeza dinasihatkan untuk membaca dengan teliti dan memahami dasar-dasar bagi setiap laman web yang dilayari.
 
Pindaan Dasar
Sekiranya dasar ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemas kini di halaman web ini . Anda akan dimaklumkan tentang bagaimana maklumat digunapakai, dikemaskini dan bagaimana maklumat ini dikongsi dengan pihak-pihak lain dalam keadaan tertentu.
 
Pertanyaan atau Aduan
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar atau berkaitan dengan laman web ini, anda boleh menghubungi kami melalui seksyen maklum balas yang disediakan dalam laman web ini.

Kami mempunyai 796 pengunjung dan tiada ahli dalam talian